Quality cheeses
from quality milk

Only the best can be served on your table! 
Our cheese masters make our cheeses exclusively from high-quality fresh milk.

Quality cheeses from quality milk

Only the best can be served on your table! 
Our cheese masters make our cheeses exclusively from high-quality fresh milk.

mozzarella

Sacco
Filone
Vaschetta
Nap aranya
Primavera

Ínyenc Óvári
Stracchino
Mozzarella filone frozen
Stracchino frozen 

Follow us

Our latest posts on Instagram.

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek! ❤🎉

#newyear #newyearseve #newyear2023 #celebrate #újév
...

17 3

Kellemes Karácsonyt Kívánunk mindenkinek! ❤️🎄

#christmas #xmas #merryxmas #merrychristmas #boldogkarácsonyt
...

5 0

Ma van December 1., ez azt jelenti, hogy elérkezett a tél! ⛄️❄️
Havat nem hozott még magával az időjárás, de ami késik az nem múlik! 😉
Ti szeretitek a telet? 😍
...

5 0

Ne felejtsétek el, továbbra is keressük a legjobb téli recepteket! 🧐
A legjobb recept beküldöjének ajándékkal kedveskedünk! 🎁

Ide küldhetitek:
👉 marketingovartej@gmail.com

(A recept beküldésével a beküldő tudomásul veszi és elfogadja,
hogy az felhasználásra kerülhet Óvártej Zrt. kiadványaiban, social media
felületein kommunikálja a díjazott nevével)

#ovartej #recept #fejlődés #innováció #mosonmagyaróvár #közösség #Winter #Tél
...

3 0

Keressük a téli időszak legjobb receptjét!😋

Van egy bevált, ízletes recepted ami a hideg időszakban garantáltan
jólesik az egész családnak?

Ne tétovázz, küldd el nekünk e-mailben a marketingovartej@gmail.com címre,
november 12-ig

A legjobb recept beküldőjének ajándékkal kedveskedünk

(A recept beküldésével a beküldő tudomásul veszi és elfogadja,hogy az felhasználásra kerülhet Óvártej Zrt. kiadványaiban, social media felületein kommunikálja a díjazott nevével)

#óvártej #közösség #innováció #mosonmagyaróvár #dolgozzvelünk #fejlődés #recept #Tél #Winter
...

9 0

Programajánló 📢
-------------------------
Győr-Xantus János Állatkert

Az állatkert vállalt küldetése, hogy bemutassa az embereknek, a gyerekeknek a természet csodáit és a megmaradásukat fenyegető veszélyeket, részt vegyen a természetet védő közösség munkájában a veszélyeztetett állatok, növények és élőhelyek megmentése érdekében és lehetőséget adjon a kellemes pihenésre, tapasztalatszerzésre és családi szórakozásra, kikapcsolódásra.
-------------------------
Egy szép őszi 🍁 napon mindenképp látogassatok el ide, lessétek meg a pingvin 🐧 sétát, etessétek meg a zsiráfokat 🦒, nézzétek meg az egyéb programokat az állatkertben 🤓

#óvártej #innováció #közösség #fejlődés #szabadidő #programajánló
...

9 0

Programajánló 📢
----------------------
Bokodi Lebegő Falu

Hazánk egyik rejtett kincse a Vértes lábainál fekvő Bokodi-hűtőtó. A tó partját szinte teljesen elfoglalják a különleges cölöpökre épült horgász házikók 🏠, melyekhez hosszú fapallókból álló stég vezet. 1961-ben hozták létre mesterségesen a tavat, azzal a céllal, hogy az oroszlányi hőerőmű hűtőtava legyen.
----------------------
Látogassatok el ide, egészen gyönyőrű helyszín kirándulóknak, és fotósoknak egyaránt! 📷

#óvártej #közösség #fejlődés #programajánló #szabadidő #bokod #bokodilebegőfalu
...

10 0

Programajánló📢
------------------------------

Balatonboglár Gömb kilátó

Balatonboglár város talán legismertebb jelképe a Gömbkilátó, ami 165 méteres magasságban áll a vulkanikus eredetű Várdomb csúcsán. A szokatlan formájú kilátóból a Balatonban és a szemközti, északi parti tanúhegyek káprázatos panorámájában gyönyörkődhetünk.

------------------------------

A kilátó egy élménypark mellett található, szóval ha időtök engedi látogassatok el ide, összekötve az élményeket kalandparkkal, bobozással, vagy csak egy sétálásra. 😎🍂👨‍👩‍👦

#óvártej #közösség #fejlődés #programajánló #szabadidő #balaton #balatonboglár
...

14 0

Közeleg a sütőtök szezon! 🤩

A sütőtök - amely az ősz 🍁 szinonimája - a sok téli tök közé tartozik, amelyeket ebben az évszakban lehet fogyasztani, akár levesekhez, pörköltekhez adjuk, vagy pörkölik, hogy kihozza az édes ízeket, vagy halloween díszekhez faragjuk. 🎃

Ti szeretitek a sütőtököt? 😍

#óvártej #innováció #közösség #fejlődés #ősz #sütőtök #autumn #pumpkin
...

3 0

👉Mire használhatjuk fel a mozzarellát?

A mozzarella nagyon jól felhasználható salátákhoz🥗, előételekhez🍛, szendvicsekhez🥪, tésztaételekhez🍜, pizzákhoz🍕. A saláták közül a caprese saláta elengedhetetlen alapanyaga. A nyersen való fogyasztás mellett az ételek gratinírozásához is remek a mozzarella. Érdemes minél kisebb nedvességtartalmú sajtot venni a csőben sült ételekhez.

#óvártej #fejlődés #közösség #innováció #mozzarella #mozzarellaforever
...

7 0

Programajánló 📢
-----------------------------------

Nem konkrét helyszínnel jelentkezünk most, hanem egy játékkal. Ez a játék nem más, mint a Geocaching! 🧭🔎

A Geocaching szabadidős tevékenység, természetbarát 🌳 hobbi, játék, mely a kincskeresés 💎 ősi szenvedélyére alapozva egyesíti a modern technikát 📱 a természetjárással, a turizmussal és az ismeretterjesztéssel.
-----------------------------------
Próbáljátok ki ti is ezt a játékot, kommentben várjuk, hogy szerintetek mely helyszínek lehet ideálisak ehhez a játékhoz. 😉

#óvártej #fejlődés #közösség #programajánló #innováció #szabadidő #geocaching
...

10 1

Ma van az elsősegélynyújtás világnapja❗️ 👨‍⚕️

Első a biztonság - Defibrillátor az Óvártejnél

Vállalatunk kiemelt figyelmet fordít munkatársai egészségtudatos magatartására és a megelőzés fontosságára. Ismét egy fontos mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy beszerzésre került egy az utasításokat magyarul adó defibrillátor készülék.

Ma már tudjuk, hogy kortól, nemtől, fizikai állapottól függetlenül sok esetben minden előjel nélkül, bármikor bekövetkezhet egy hirtelen szívleállás. Ilyen esetben a mentők kiérkezéséig bajba jutott embertársunk élete a helyszínen tartózkodó emberek hozzáállásán, azonnali segítségnyújtás múlhat. 🆘

#óvártej #innováció #közösség #fejlődés #defiblirátor #elsősegélynyújtás
...

7 0

Programajánló 📢
-----------------------------------

Magyarország legnagyobb arborétuma 🌳

A Szarvasi Arborétum, közismertebb nevén Pepi-kert; a Hármas-Körös egyik holtága mentén kialakult, mára hazánk egyik legnagyobb és legjelentősebb élő fagyűjteménye, ahol száz évet megélt mocsárciprusokat, mamutfenyőket is láthatunk 82 hektár területen.
-----------------------------------
Látogassatok el egy szép őszi 🍁napon, és ne felejtsétek meglesni a Mini-Magyarországot sem, nagyon érdekes a kiállítás! 😉🍂

#óvártej #közösség #innováció #programajánló #szabadidő #fejlődés #szarvas #arborétum
...

7 0

Becsengettek ⏰🛎 - Elkezdődött a 2022-2023-as tanév, reméljük sok-sok vidám pillanatot és kedves emlékeket fog okozni a gyerekeknek. 😍

Azonban, ne feledkezzünk meg a tízórairól vagy az uzsonnáról sem, amelyek biztosítják, hogy a gyermekek egészségesek és fittek maradjanak. 💪

Egy javaslat a tízóraihoz: Egy kis mozzarella, gyümölcsök, némi dió, és garantált hogy nem fog az iskolatáska alján maradni. 🧈🍎🍓

#óvártej #közösség #innováció #iskola
...

6 0

Javában készülünk a Szeptember 2.-án megrendezésre kerülő Pausára. Reméljük már ti is várjátok. 🥰🍎🍐🍇🥗
#óvártej #pausa #közösség #fejlődés #innováció #programajánló #szabadidő
...

1 0

Programajánló 📢
---------------------------
Zugligeti libegő a János-hegyre. 🚠⛰

A Budai-hegyek kedvelt alternatív közlekedési eszköze a Libegő, amely nem más, mint egy függővasút, amely a XII. kerületben működik, a János-hegyen. A közel egy kilométer hosszú útvonal 262 méter magasra viszi fel az utasait körülbelül negyed óra alatt. A felső végállomás közelében található az Erzsébet-kilátó, ahonnan csodálatos panoráma nyílik az egész városra.

---------------------------
Feltétlen látogassátok meg amíg tart a jó idő, gyönyörű kilátást biztosít a libegőn való utazás 😉
#óvártej #közösség #szabadidő #programajánló
...

11 0

Láttátok már a megújult weboldalunkat? 💻📱
Amennyiben nem, lessétek meg az alábbi linket 😉
https://ovartej.hu/
#óvártej #közösség #fejlődés #innováció #weboldal
...

3 0

Dolgozz velünk!

Új kollégánkat keressük:
Csomagológép-kezelő
Jelentkezés:
­* +36 96/801-365-ös telefonszámon
* a hr2@ovartej.hu e-mail címen #óvártej #dolgozzvelünk #munka
...

0 0

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

8 0

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

4 0

Work with us

Join one of Hungary's oldest cheese manufacturer companies and families!
To view current positions available, visit WORK WITH US menu item or click the button below!

FIND OUT MORE
HR DEPARTMENT CONTACT DETAILS

Work with us

Join one of Hungary's oldest cheese manufacturer companies and families!
To view current positions available, visit WORK WITH US menu item or click the button below!

Find uot more
HR DEPARTMENT CONTACT DETAILS

Write us

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Sacco

Pizza is one of the most popular dishes in Italian gastronomy. Snow-white pizza mozzarella is an essential ingredient for the perfect pizza. Because of its special texture, Óvártej Mozzarella does not shed fat when exposed to heat and retains water well. Óvártej Mozzarella is when tradition meets innovation. Available in different formats.

Filone

Pizza was one of the most popular dishes of traditional Italian cuisine, which is why snow-white pizza mozzarella is an essential ingredient of the perfect pizza. Óvártej Mozzarella with its special consistency does not shed fat and retains water well. Óvártej Mozzarella is when tradition meets innovation. Available in various formats.

Vaschetta

Pizza has always been one of the most beloved dishes of the Italian tradition, which is why snow-white pizza mozzarella is an essential ingredient for the perfect pizza. Óvártej Mozzarella with its special consistency does not shed fat and retains water well. Óvártej Mozzarella is when tradition meets innovation. Available in different formats.

Nap aranya

Nap Aranya is a favorite of cheese lovers. The Óvár specialty, which gets its name from its uniformly straw-yellow cheese dough, acquires its characteristic flavor after several months of maturation. A semi-hard cheese with a slightly piquant taste, a harmonious flavour, and ripening holes. Nap Aranya is slightly sour, aromatic, melting in the mouth moderately, easy to slice and is highly recommended for cold dishes and sandwiches.

Primavera

Primavera Characteristically juicy, slightly acidic, aromatic cheese. The cheese dough has a uniform straw-yellow colour, a large number of clodholes and a small number of small fermentation holes are visible in an almost uniform distribution on the cut surface.

Ínyenc óvári

Ínyenc Óvári cheese - Classé Matured cheese speciality. The result of continuous research into quality and re-reading of historical writings about Óvári, the only true Óvári cheese produced in its namesake town, is the Ínyenc Óvári cheese of Óvártej. Its distinctive round shape and black packaging have been a sign of quality and distinction for years. It is becoming increasingly popular among connoisseurs. It is available in three versions with different ripening times: Classé, young cheese aged for at least four weeks. Riserva matured for at least 5 months, Gran Riserva with a guaranteed maturation period of at least 9 months from the date of production, which makes it particularly valuable.
Product packaging: Ínyenc Óvári cheese, Ínyenc Óvári cheee half, Ínyenc Óvári cheese ripened for at least 5 months, Ínyenc Óvári cheese ripened for 9 months

Stracchino

This fresh, soft cheese with an unmistakable aroma is a real culinary delight. Stracchino is more creamy than mozzarella, a type of cheese rich in flavor, an incomparable gastronomic experience: either as a separate dish, with salads, or as flavouring for pasta.

Provoletta

Provoletta is the pride of the family of so-called kneaded cheeses. Provoletta is the perfect ingredient for salads, sandwiches and hot apetizers. Highly recommended with a full-bodied red wine for an excellent Italian-style dinner.

Provolone

As a basic element of Italian cuisine, Provolone is an indispensable part of every pantry, where it is excellently used in both salads and soups. It can be eaten fresh, sweet or spicy, light or piquant.

Kashkaval

It belongs to the same family as provolone and is an indispensable element of Middle-East cuisine. Sliced, diced, spread on warm bread or in fresh summer salads, kashkaval will satisfy even the most sophisticated palates.

Mozzarella frozen

Pizza has always been one of the most beloved dishes of the Italian tradition, which is why snow-white pizza mozzarella is an essential ingredient for the perfect pizza. Óvártej Mozzarella with its special consistency does not shed fat and retains water well. Óvártej Mozzarella is when tradition meets innovation. Available in different formats.

Stracchino frozen

This fresh, soft cheese with an unmistakable aroma is a real culinary delight. Stracchino is more creamy than mozzarella, a type of cheese rich in flavor, an incomparable gastronomic experience: either as a separate dish, with salads, or as flavouring for pasta.