Quality cheeses
from quality milk

Only the best can be served on your table! 
Our cheese masters make our cheeses exclusively from high-quality fresh milk.

Quality cheeses from quality milk

Only the best can be served on your table! 
Our cheese masters make our cheeses exclusively from high-quality fresh milk.

mozzarella

Sacco
Filone
Vaschetta
Nap aranya
Primavera

Ínyenc Óvári
Stracchino
Mozzarella filone frozen
Stracchino frozen 

Follow us

Our latest posts on Instagram.

„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

Hangzik el az elhíresült kérdés a Föld Napja alkalmából.. A mai napon számos eseményeket rendeznek, ahol felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. 🌏🙏

#óvártej #közösség #fejlődés #földnapja #earthday
...

4 0

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek! ❤🐰

#ovartej #közösség #easter #húsvét
...

6 0

" A női lélek nem alkot, hanem megért, nem okoskodik, hanem megérez, nem tud, hanem megsejt."

Csáth Géza

#közösség #innovacio #fejlodes #óvártej #nőnap
...

1 0

Itt az év legromantikusabb napja február 14-e, a Valentin-nap, vagy Szent Bálint napja.💝 A Valentin-nap Magyarországon jelenlegi formájában a ’90-es években kezdett elterjedni.
Lepjétek meg ti is párotokat valami kedvességgel, mert megérdemlik ❣️

#ovartej #kozosseg #valentinnap #valentineday #love #szerelem #couple
...

9 0

"A Velencei Karnevál idén visszatekint, hogy előre tekintsen. Merülés a múltba, hogy a jövőre gondoljunk" - mondta Luigi Brugnaro, a város polgármestere
Velence, a karneváli városok olasz királynője idén 18 napos karnevált rendez, amelynek eseményei 2023. február 4-21. között zajlanak a város csatornáin, hídjain és terein.

#ovartej #celebrate #venice #carnival #venicecarnival #venicecarnival2023
...

9 0

Véget ért a Rejtvényfejtők világnapja alkalmából meghirdetett nyereményjátékunk, melynek győztese:

Adorján Dalma

Gratulálunk a nyereményhez, e-mail-ben felvesszük veled a kapcsolatot.

Köszönjük mindenkinek aki résztvett játékunkban, és elküldte a megfejtést ❤️

#óvártej #kozosseg #innovacio #fejlodes #rejtveny #közösség
...

7 2

Az Óvártej a tavalyi évtől bevezette a kiemelkedő dolgozók választását, melynek célja az egymás iránti elismerés és megbecsülés kimutatása vállalaton belül.

A dolgozók két kategóriában szavazhatták meg, hogy véleményük szerint kik érdemlik meg a cím elnyerését. Az 1. kategóriában a területek dolgozói saját csoportjukból önmaguk választották ki titkos szavazással, hogy ebben az évben mely közvetlen munkatársuk érdemli meg a címet. A 2. kategóriában a területükön kívülről, vállalati szinten szavazhattak az általuk erre a címre alkalmasnak ítélt kollégára.

#ovartej #fejlodes #kozosseg #innovacio #kiemelkedő #vote #szavazas
...

7 0

Február 3.-a a magyar rejtvényfejtők napja, ennek okán készültünk egy kis játékkal.😍

Töltsd ki a képen látható rejtvényt és a küldd el a megfejtést a marketingovartej@gmail.com címre Január 31.-ig. A helyes megfejtést beküldők közül sorsolunk egy nyertest, akit értékes ajándékkal díjazunk. Eredményhirdetés Február 3.-án.

(A megfejtés beküldésével a beküldő tudomásul veszi és elfogadja,
hogy az felhasználásra kerülhet Óvártej Zrt. kiadványaiban, social media felületein kommunikálhatja a díjazott nevével)

#ovartej #rejtveny #kozosseg #fejlodes #innovacio
...

9 0

Az olasz konyha napját 2008 óta ünneplik minden évben január 17-én. A történetek szerint azért ezt a dátumot választották a világ egyik legkedveltebb konyhájának, mert erre a napra esett Remete Szent Antal ünnepe is.

#olaszkonyhanapja #olaszkonyha #italian #italiankitchen #celebrate #italianculture
...

6 0

Az olasz konyha napját 2008 óta ünneplik minden évben január 17-én. A történetek szerint azért ezt a dátumot választották a világ egyik legkedveltebb konyhájának, mert erre a napra esett Remete Szent Antal ünnepe is.

#olaszkonyhanapja #olaszkonyha #italian #italiankitchen #celebrate #italianculture
...

4 0

Az olasz konyha napját 2008 óta ünneplik minden évben január 17-én. A történetek szerint azért ezt a dátumot választották a világ egyik legkedveltebb konyhájának, mert erre a napra esett Remete Szent Antal ünnepe is.

#olaszkonyhanapja #olaszkonyha #italian #italiankitchen #celebrate #italianculture
...

4 0

Az olasz konyha napját 2008 óta ünneplik minden évben január 17-én. A történetek szerint azért ezt a dátumot választották a világ egyik legkedveltebb konyhájának, mert erre a napra esett Remete Szent Antal ünnepe is.

#olaszkonyhanapja #olaszkonyha #italian #italiankitchen #celebrate #italianculture
...

3 0

Az olasz konyha napját 2008 óta ünneplik minden évben január 17-én. A történetek szerint azért ezt a dátumot választották a világ egyik legkedveltebb konyhájának, mert erre a napra esett Remete Szent Antal ünnepe is.

#olaszkonyhanapja #olaszkonyha #italian #italiankitchen #celebrate #italianculture
...

4 0

Az olasz konyha napját 2008 óta ünneplik minden évben január 17-én. A történetek szerint azért ezt a dátumot választották a világ egyik legkedveltebb konyhájának, mert erre a napra esett Remete Szent Antal ünnepe is.

#olaszkonyhanapja #olaszkonyha #italian #italiankitchen #celebrate #italianculture
...

2 0

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek! ❤🎉

#newyear #newyearseve #newyear2023 #celebrate #újév
...

18 3

Kellemes Karácsonyt Kívánunk mindenkinek! ❤️🎄

#christmas #xmas #merryxmas #merrychristmas #boldogkarácsonyt
...

5 0

Ma van December 1., ez azt jelenti, hogy elérkezett a tél! ⛄️❄️
Havat nem hozott még magával az időjárás, de ami késik az nem múlik! 😉
Ti szeretitek a telet? 😍
...

5 0

Ne felejtsétek el, továbbra is keressük a legjobb téli recepteket! 🧐
A legjobb recept beküldöjének ajándékkal kedveskedünk! 🎁

Ide küldhetitek:
👉 marketingovartej@gmail.com

(A recept beküldésével a beküldő tudomásul veszi és elfogadja,
hogy az felhasználásra kerülhet Óvártej Zrt. kiadványaiban, social media
felületein kommunikálja a díjazott nevével)

#ovartej #recept #fejlődés #innováció #mosonmagyaróvár #közösség #Winter #Tél
...

3 0

Work with us

Join one of Hungary's oldest cheese manufacturer companies and families!
To view current positions available, visit WORK WITH US menu item or click the button below!

FIND OUT MORE
HR DEPARTMENT CONTACT DETAILS

Work with us

Join one of Hungary's oldest cheese manufacturer companies and families!
To view current positions available, visit WORK WITH US menu item or click the button below!

Find uot more
HR DEPARTMENT CONTACT DETAILS

Write us

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Sacco

Pizza is one of the most popular dishes in Italian gastronomy. Snow-white pizza mozzarella is an essential ingredient for the perfect pizza. Because of its special texture, Óvártej Mozzarella does not shed fat when exposed to heat and retains water well. Óvártej Mozzarella is when tradition meets innovation. Available in different formats.

Filone

Pizza was one of the most popular dishes of traditional Italian cuisine, which is why snow-white pizza mozzarella is an essential ingredient of the perfect pizza. Óvártej Mozzarella with its special consistency does not shed fat and retains water well. Óvártej Mozzarella is when tradition meets innovation. Available in various formats.

Vaschetta

Pizza has always been one of the most beloved dishes of the Italian tradition, which is why snow-white pizza mozzarella is an essential ingredient for the perfect pizza. Óvártej Mozzarella with its special consistency does not shed fat and retains water well. Óvártej Mozzarella is when tradition meets innovation. Available in different formats.

Nap aranya

Nap Aranya is a favorite of cheese lovers. The Óvár specialty, which gets its name from its uniformly straw-yellow cheese dough, acquires its characteristic flavor after several months of maturation. A semi-hard cheese with a slightly piquant taste, a harmonious flavour, and ripening holes. Nap Aranya is slightly sour, aromatic, melting in the mouth moderately, easy to slice and is highly recommended for cold dishes and sandwiches.

Primavera

Primavera Characteristically juicy, slightly acidic, aromatic cheese. The cheese dough has a uniform straw-yellow colour, a large number of clodholes and a small number of small fermentation holes are visible in an almost uniform distribution on the cut surface.

Ínyenc óvári

Ínyenc Óvári cheese - Classé Matured cheese speciality. The result of continuous research into quality and re-reading of historical writings about Óvári, the only true Óvári cheese produced in its namesake town, is the Ínyenc Óvári cheese of Óvártej. Its distinctive round shape and black packaging have been a sign of quality and distinction for years. It is becoming increasingly popular among connoisseurs. It is available in three versions with different ripening times: Classé, young cheese aged for at least four weeks. Riserva matured for at least 5 months, Gran Riserva with a guaranteed maturation period of at least 9 months from the date of production, which makes it particularly valuable.
Product packaging: Ínyenc Óvári cheese, Ínyenc Óvári cheee half, Ínyenc Óvári cheese ripened for at least 5 months, Ínyenc Óvári cheese ripened for 9 months

Stracchino

This fresh, soft cheese with an unmistakable aroma is a real culinary delight. Stracchino is more creamy than mozzarella, a type of cheese rich in flavor, an incomparable gastronomic experience: either as a separate dish, with salads, or as flavouring for pasta.

Provoletta

Provoletta is the pride of the family of so-called kneaded cheeses. Provoletta is the perfect ingredient for salads, sandwiches and hot apetizers. Highly recommended with a full-bodied red wine for an excellent Italian-style dinner.

Provolone

As a basic element of Italian cuisine, Provolone is an indispensable part of every pantry, where it is excellently used in both salads and soups. It can be eaten fresh, sweet or spicy, light or piquant.

Kashkaval

It belongs to the same family as provolone and is an indispensable element of Middle-East cuisine. Sliced, diced, spread on warm bread or in fresh summer salads, kashkaval will satisfy even the most sophisticated palates.

Mozzarella frozen

Pizza has always been one of the most beloved dishes of the Italian tradition, which is why snow-white pizza mozzarella is an essential ingredient for the perfect pizza. Óvártej Mozzarella with its special consistency does not shed fat and retains water well. Óvártej Mozzarella is when tradition meets innovation. Available in different formats.

Stracchino frozen

This fresh, soft cheese with an unmistakable aroma is a real culinary delight. Stracchino is more creamy than mozzarella, a type of cheese rich in flavor, an incomparable gastronomic experience: either as a separate dish, with salads, or as flavouring for pasta.